Rólunk

Kedves Ifjú Pár!

Dekoratőr, és lakberendező vagyok.

Húsz éve azon munkálkodom, hogy megbízóimnak a környezetét egyénivé, hangulatossá, széppé tegyem, legyen az egy vidéki kúria, hangár, étterem, vagy kerti esküvői helyszín. A mai rohanó világban nagy segítséget jelent egy szakember, aki figyelembe tudja venni megbízója ízlését, a hely adottságait, hogy abból közösen a legideálisabb esküvői dekoráció készülhessen el. Célom az, hogy a házasulandó felek, és vendégeik a lehető legjobban érezzék magukat a közösen megálmodott környezetben. Rugalmas vagyok, szeretem az egyszerű, praktikus, szép megoldásokat.

Mindenkinek más az igénye. Van, aki modern környezetben érzi jól magát, mások inkább a klasszikus megoldásokat kedvelik. De lehet ez romantikus, provence, retro, vagy egyéni elképzelés szerinti. Akármelyiket választjátok, én megvalósítom. Természetesen bemutatok néhány terítési formát, amit aztán közösen tovább finomíthatunk. A kedvenc szín, öltözködési stílus, esetleges közös hobbi megjelenítése, belecsempészése a dekorációba még személyesebbé teheti a környezetet.

Vegyétek fel velem a kapcsolatot akár telefonon, akár e-mailben, hogy együtt megalkothassuk álmaitok esküvői dekorációját!

Telefonszámom:

+3630/385-4688

 

Email címem

merci@lac.hu